Zebra a comunicat lansarea noului Jaguar XJ

La sfarsitul lunii iunie, Premium Auto, importatorul Jaguar si parte a Tiriac Holdings, a lansat pe piata locala noul model XJ, in cadrul unui eveniment organizat de Zebra Communications si Cool Rentals. Evenimentul, gazduit de showroom-ul Premium Auto Motors din Bucuresti, a marcat doua momente importante: aniversarea a 75 de ani de istorie Jaguar si lansarea noului model XJ, Jaguarul generatiei viitoare.

La baza conceptului de eveniment au stat principalele valori ale brandului Jaguar: spiritul britanic, frumusetea, traditia, viteza, la care se adauga inovatia adusa de "nava amiral" XJ.

"Organizarea unui eveniment aniversar pentru Jaguar, alaturi de lansarea oficiala a noului XJ, a fost o oportunitate de a demonstra apropiatilor marcii ce inseamna valoare, traditie si inovatie sub aceeasi umbrela. Jaguar este una dintre marcile emblematice din portofoliul Tiriac Holdings, asa ca si evenimentul trebuia sa fie unul pe masura asteptarilor celor ce cunosc si apreciaza brandul. Ne bucuram ca am reusit sa oferim invitatilor nostri o seara placuta si selecta, asemanatoare spiritului Jaguar", spune Valentin Safta, Director Marketing Tiriac Holdings.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related