Ana Hotels a ales grupul Lowe ca partener de comunicare

Lowe & Partners, Lowe PR si Brand Connection vor gestiona strategia de comunicare a celui mai mare grup hotelier din Romania. Cele trei agentii vor orchestra comunicarea tuturor hotelurilor din grupul Ana Hotels: Sport, Poiana si Bradul din Poiana Brasov, Europa si Astoria din Eforie Nord si Crowne Plaza.

In plus, Lowe, Lowe PR si Brand Connection vor asigura platformele de comunicare si pentru Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club din Eforie.

Agentiile participante la licitatie au trebuit sa raspunda provocarii de a gasi o platforma comuna, adaptabila nevoilor distincte de comunicare ale tuturor hotelurilor din grup: "Ana Hotels inseamna diversitate in produse, publicuri si implicit in nevoi de comunicare dar unitate in standarde si spirit. Nu e usor sa comunici mesaje diferite sub o aceeasi umbrela fara a atinge individualitatea nici unuia dintre branduri. Am fost impresionati de gandirea strategica si de complexitatea solutiilor oferite de cei de la Lowe, de felul in care au imbinat solutiile de comunicare cu cele de marketing", spune Dan Volentir - Business Development Director Ana Hotels.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related