Concurs de scurtmetraje: "Da' cu cine face asta/fac astia banking?"

IQads lanseaza astazi un nou concurs in cadrul ADfel, singurul eveniment de publicitate neconventionala.

Concursul se adreseaza pasionatilor de scurtmetraje, regizori sau actori in devenire si are ca tema crearea de filme scurte, de maximum 90 de secunde, cu final impus: "Da' cu cine face (fac) asta (astia) banking?".

Pentru a se putea inscrie, doritorii trebuie sa isi faca un cont pe platforma creator.IQads.ro si sa incarce filmul (filmele) create pana la data de 26 iulie 2010, ora 24.00. Acestea vor fi analizate de un juriu format din echipa IQads si partenerii ADfel.

Cele mai bune 10 filme inscrise in competitie vor fi proiectate in cadrul ADfel, in seara de 30 iulie, pe terasa La Motoare. In aceeasi seara va fi anuntat castigatorul competitiei si al premiului de 500 de euro.

ADfel este singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania, organizat de IQads si 24-FUN. Aflat la cea de-a cincea editie, ADfel isi propune din nou sa promoveze gandirea alternativa in publicitate si metodele neconventionale prin care brandurile isi comunica mesajele catre consumatori.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related