Incepe demolarea!

Ati vazut cu siguranta cum diversele Primarii ale urbei incearca sa dea o fata noua blocurilor bucurestene. Polistiren mult pentru izolatie, apoi o mana de lavabila si in scurt timp, blocurile ajung sa arate ca niste portocale gigant aruncate ici, colo prin peisajul gri al orasului. Ce nu am vazut inca e o demolare de bloc. Nu am vazut cum bila aia imensa ii sparge peretii si il reduce la un morman de moloz.

Merci, Carrefour! Acum avem ocazia sa ne imaginam cum blocurile vor fi demolate, datorita campaniei aniversare Carrefour, care, pe langa outdoor clasic si tv, comunica demolarea preturilor si neconventional, cocotand pe blocuri bile mari de polistiren (cred) care par sa sparga codurile de bare plasate acolo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Vlad Iuga
acum 13 ani
daca nu esti in bucuresti si vrei sa vezi cum arata acele 'bile'? Poze are cineva publicate?
Narcisa Grecu
acum 12 ani
Mie mi se pare ca sloganul Mega Image este insultator "Cetateni, pastrati-va calmul"??? E o aluzie deloc fina la scenele de cosmar cu oameni care se calcau in picioare pentru un kg de zahar sau de ulei si insinueaza, la fel de putin subtil, ca toti romanii ar face la fel. Noua lor campanie e motivul pentru care n-am mai pus piciorul in Mega Image, unde preturile nu-s chiar atat de mici pe cat se lauda, iar gama de produse e limitata.


Branded


Related