real,- Romania a lansat berea marca proprie TiP

Lansata recent, berea TiP este produsa in Romania de catre un furnizor belgian dupa o reteta originala belgiana. Ambalata la PET de 2 litri, berea TiP este o bere blonda cu o concentratie de alcool de 5 %.

"Berea TiP este o bere cu calitati similare berilor premium, cu toate ca se pozitioneaza pe primul nivel de pret. Procesul special de fabricatie in cadrul caruia se foloseste apa de izvor, malt, cereale, o drojdie speciala si hamei este atent urmarit de berarii cu care lucram. Caracterul puternic, gustul placut amarui si cele 5 volume de alcool garanteaza o exeperienta placuta. Ne bucuram ca toate aceste calitati au fost apreciate de clientii nostrii, iar acest lucru s-a vazut in dinamica vanzarilor, volumul inregistrat depasind estimarile noastre initiale cu un procent de 20%." - a declarat Adriana Pita, Division Manager Corporate Communication & PR la real,- Hypermarket Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related