Ai votat la Grand Spoof?

Urmand indemnul JOE “Indrazneste sa-ti faci pauza publicitara asa cum vrei tu!”, cei mai carcotasi dintre pasionatii de publicitate si-au dus la bun sfarsit misiunea si anul acesta: si-au incarcat parodiile de reclame pe platforma de concursuri creator.IQads.ro si acum asteapta cuminti seara de joi, 29 iulie, cand vor fi anuntati castigatorii, iar Top 10 Grand Spoof va fi difuzat in cadrul ADfel, la Motoare.

Pe langa premiul obisnuit, acordat in fiecare an de juriul profesionist, Grand Spoof are anul acesta, pentru prima data, si un premiu oferit de public, prin vot online. Premiile oferite de eMag constau intr-o camera foto din partea publicului si o camera video, din partea juriului profesionist.

Tot in premiera, toate lucrarile inscrise in competitie pot fi vizualizate online, comentate si recomandate pe Facebook inainte de marea seara dedicata spoof-urilor de la ADfel.

Publicul poate acorda spoof-urilor note de la 1 la 10, pe platforma creator.IQads.ro, pana pe 28 iulie, la miezul noptii. Clipurile inscrise in concurs sunt:

1. Papa don't axe

2. Roleo

3. Cine bate la fereastra

4. EveryDay in 60 de secunde

5. Familia Iacob

6. Mirela si Destinul

7. Grand Reno

8. 100 EUR / ora (1)

9. 100 EUR / ora (2)

10. With one car

11. Nu se poate

12. Solutia Tuturor Problemelor

13. Bun-simt

14. 5 Second Spoofs

15. UNIREA

16. Beer 'n' fear

17. Pasta de dinti SoCrestU

18. Joy of Shaorma

19. Boxar

Sa le uram succes participantilor cu votul juriului si sa votam! Avem si noi un premiu de acordat!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related