Diseara, la Motoare: "ADfel de Karaoke" by Philips

Diseara la 20:00, la Motoare, va invitam la un ADfel de karaoke, oferit de Philips. Fiecare dintre cei 3 castigatori desemnati de public va primi un mp3 player Philips.

Dupa ce, aseara, a trimis cu limuzina acasa niste grupuri de norocosi care pot fi invidiati direct pe Facebook, Coca-Cola zero ne prezinta diseara de la 21:30, o proiectie de comics cu tema "Imposibilul devine posibil".

De la 22:00 o sa inceapa proiectia "Conteaza cu cine faci banking", oferita de BCR, brandul care a ales sa-si comunice si neconventinal la ADfel, noua platforma de comunicare.

Veti putea urmari proiectiile la modelul preferat de LCD de la Philips, pentru ca intreaga terasa La Motoare a fost transformata intr-un Showroom al televizoarelor Philips.

Indiferent unde veti sta insa, chiar daca alegeti zona BCR, un postas va va aduce vesti de departe. Si, chiar daca e coada, urcati cu liftul. Tanti Lili se tine de sotii zilele astea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related