Propaganda continua campania Burger - "Berea oficiala a statului de vorba"

La orice iesire la bere, la masa Cei care spun povestile si cei care le asculta. Acestia sunt de fapt cele doua ingrediente care, impreuna cu berea, formeaza reteta ce transforma acele momentele in unele memorabile. Cam aceasta este ideea noii campanii Burger pusa la cale de Propaganda impreuna cu European Food, campanie care vine sa puna inca o caramida la constructia repozitionarii brandului Burger ce a inceput anul trecut, pozitionare care a stabilit ca “Cel mai bine comunicam fata in fata la o bere”.

“Si daca anul trecut, campania dezvaluia faptul ca berea este de fapt un sinonim cu statul de vorba si ca Burger e “Berea oficiala a statului de vorba”, cea de anul acesta reveleaza publicului un nou adevar. Si anume ca o seara reusita la bere depinde de doua personaje cheie: Povestitorul si Asculatorul, de fapt roluri in care ne-am regasim cu totii la un moment dat”, declara Geanina Mocanu, Director de Marketing Divizia Bere EuropeanFood.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related