Ti-am pregatit un hamac la noi in terasa!

Agitatie mare La Motoare zilele astea. De cand cu ADfel-ul terasa a devenit neincapatoare. Cei mai invidiati sunt cei care prind un loc intr-un hamac BCR. Asa a ales BCR sa dovedeasca neconventional ca ii pasa de nevoile clientilor si ca face eforturi in plus pentru ca ei sa fie mai relaxati.

 

Dupa o zi de munca, ce ti-ai putea dori mai mult decat sa stai intins intr-un hamac si sa uiti pentru o vreme ca nu esti la mare sau in vacanta? Cum? Ti-ai mai dori ceva? A, da, corect: bere, cat mai multa bere. A avut grija BCR si de asta, amenajand barul BCR, unde, timp de doua zile, publicul a primit cu 25% mai multa bere la acelasi pret. Pentru cei care nu vor sa se deplaseze la bar, Zona BCR este locul ideal, pentru ca doua chelnerite dragute le vor aduce tot ce vor avea nevoie.

  
Acum ca a venit weekend-ul, hamacele BCR se potrivesc la fix cu atmosfera de relaxare care incepe sa ne cuprinda usor-usor pe toti, nu-i asa?! Asdar, hai pe Motoare, cu mic, cu mare! Si cand zic cu mic cu mare, chiar nu exagerez, se pare ca au mare cautare hamacele BCR printre parintii cu copii mici, care se distreaza de minune in hamac spre deliciul parintilor, care se pot bucura si ei de o clipa de liniste.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related