Chiar si cand dai cu capul de tavan, coafura rezista!

Mai tineti minte reclama aia cu “Soare, ploaie, vant...Coafura rezista!”. Ei bine, promisiunea brandului Taft a ajuns la next level: poti sa te dai si cu capul de tavan, ca tot o sa reziste coafura. Singura problema va fi ca strici podeaua etajului de deasupra.

Aceasta a fost ideea celor de la Graffiti BBDO pentru a transmite neconventional mesajul brandului Taft. Astfel, calitatile fixativului au fost puse in evidenta intr-un mod hiperbolizat, dar cu atat mai comic.

Pe scarile care duc spre La motoare, dar si prin terasa, o sa observati niste denivelari. Nu e vorba de o eroare in turnarea betonului la constructia terasei, ci de creste care imita coafura celor de la etajul inferior. Atunci cand acestia au sarit un pic cam prea sus, frizura buclucasa, ajutata de Taft, a lasat urme adanci in tencuiala, iar efectele se vad si la etajul superior.

Ma simt datoare sa va amintesc ca e vorba de o executie care se putea intampla numai la ADfel, singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania, asa ca nu incercati asta acasa! Datul cu capul de tavan trebuie sa ramana la nivelul de experiment de dragul publicitatii neconventionale, asa ca folositi Taft, dar pastrati-va luciditatea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related