Autan prezinta o fila de istorie: Muzeul armelor impotriva tantarilor

Cruciada impotriva tantarilor a inceput demult, tare demult. Exista vestigitii istorice care atesta lupta impotriva tantarilor inca din Epoca Bronzului. De aceea, la loc de cinste in Muzeul armelor antitantari este bolonavul, altfel spus “Cataroius maximus”. Prilej de discutii aprinse printre trecatori, care s-au intrebat – pe buna dreptate – ce se intampla cand vroiai sa omori un tantar aflat pe fruntea iubitei?! O alta metoda riscanta de a distruge tantarii este toporul, “Axis sadicum, semn ca multi eroi s-au sacrificat in lupta impotriva tantarilor, de-a lungul vremii. Rata de automutilare este considerabil mai mare decat rata de reusita in utilizarea metodei de a distruge tantarii, sta scris pe placuta explicativa din muzeu.

 

Ce sa mai incolo si-ncoace, vremuri grele, domne’! Noroc ca evolutia ne-a adus metode noi de exterminare a acestui dusman al umanitatii, care este tantarul. Prin 1746, a aparut metoda Chop Stix, care face parte din “Stilul Fu Shu”, arta de a omori tantari dupa indelungi ore de meditatie.

 

Dupa cum vedeti, armele astea de lupta impotriva tantarilor au mare legatura cu personalitatea celui care le foloseste. De accea, exista arme adcvate unor anume tipologii, dupa cum urmeaza: ziarul sau “Papirus sangvinum”, cu o rata de succes de 58%, este supranumit si “atacul intelectualului”, tot asa cum papucul sau “papucus inutilus” este “unealta casnicei isterice”.

 

Descoperit acum 150 de ani, pliciul sau “Pocus pacus” a fost declarat in anul 2000 “cea mai ineficienta arma impotriva tantarilor” de catre revista Times, dupa cum aflam din explicatia muzeografica. Motivul? Oricat de eficient ar fi in actiune, exact cand ai nevoie de el, nu-l gasesti! Mult mai subtila este insa metoda telefonului mobil, numita si “Comunicus nocivus”. S-a constatat ca vorbitul la telefonul mobil in prezenta tantarilor le provoaca acestora, in 95% din cazuri, forme severe de cancer la creier.

 

Insa, cea mai evoluata metoda de lupta impotriva tantarilor este Autan, adica “Repellent Supremus”. Aceasta metoda nu ii extermina, ci doar ii tine la distanta de pielea oamenilor. Astfel, li se da si lor dreptul la viata, dar oamenii sunt protejati de raul pe care l-ar face acestia. Desigur, de la aparitia Autan, adica de 50 ani, s-au inmultit cazurile de sinucidere in randul tantarilor, acestia fiind din ce in ce mai depresivi.

  


Acestea fiind spuse, incheiem fila de istorie cu o invitatie sa scrieti si voi istoria. Am lasat lista deschisa pentru sugestiile voastre privind cele mai eficiente sau nu, cele mai cunoscute sau, dimpotriva, cele mai obscure metode de lupta impotriva tantarilor. Adaugati propunerile voastre in urna special amenajata din Muzeul Autan, executie neconventionala din cadrul ADfel, singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania, care are loc pana duminica, 1 august, La Motoare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related