Pana urci tu cu liftul, Milkshake-ul e gata!

De doua zile incoace, publicul ADfel care a urcat cu liftul spre terasa La Motoare isi pune serios intrebarea: “oare am vedenii?” Pentru ca, jos ii asteapta o domnisoara draguta care ii intreaba daca au idee cat de repede se prepara un Milkshake de la Dr. Oetker si le promite ca se intalneste cu ei sus. Se inchid usile si oamenii urca linistiti cele trei etaje.

Se deschid usile si – surpriza! – domnisoara de jos ii asteapta zambitoare cu o tava da pahare de Milkshake pentru degustare. Culmea e ca nici macar nu pare obosita, nu respira cu dificultate, nici n-ai zice ca tocmai a urcat trei etaje. Ciudat, foarte ciudat!

Asa ca, noi am investigat cazul si iata ce am aflat: de fapt, domnisoara n-a urcat in fuga cele 3 etaje si nici nu s-a apucat de magie, explicatia e foarte simpla: domnisoara nu e una, ci sunt doua: doua surori gemene. Iar efectul asupra consumatorilor este foarte puternic, fiind dramatizata foarte sugestiv ideea ca Milkshake de la Dr. Oetker se prepara cat ai zice “hocus-pocus”!

Aceasta idee ii apartine agentiei Mercury360.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

marius oprea
acum 13 ani
e beton, sa vezi fata jos si in ateva secunde la etajul 3. misto



Branded


Related