Seara cinematografica de la ADfel, oferita de Philips Cinema 21:9

Ultima seara ADfel a fost dedicata experientei cinematografice Philips Cinema 21:9, singurul televizor in format cinematografic.

Supereroi ca Batman, Superman, Spiderman, Mr. Fantastic au intampinat oaspetii la intrarea in terasa La Motoare.


 
Trecand de blitzurile paparazzilor si urmand traseul indicat de covorul rosu, participantii la eveniment au ajuns la fotoliile de cinema instalate in fata televizorului Philips Cinema 21:9. Atmosfera a fost intregita de mici detalii cum ar fi popcornul adus la mese sau mesajul lasat cu ruj pe oglinda, in baie: "I know what You did last summer".

S-a proiectat "Parallel Lines", o serie de filme scurte realizate de Ridley Scott si asociatii, special pentru promovarea televizorului Philips Cinema 21:9. Cele 5 povesti atat de diferite, dar avand acelasi dialog au fost create pentru a demonstra ca sunt milioane de feluri in care poti spune o poveste si un singur mod in care o poti vedea.

Seara s-a incheiat cu un concurs de recunoscut filme prin SMS, in functie de secventele proiectate pe ecran. Cei care s-au clasat in top 3 si au recunoscut cele mai multe filme in cel mai scurt timp au primit cate o rame foto digitala de la Philips.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related