Autan la ADfel 2010

Prezent in premiera la cea de-a cincea editie a festivalului de publicitate neconventionala ADfel, Autan a interactionat prin executii si happeninguri cu cei aproape 20.000 de participanti din cele 7 zile ale festivalului. Prin implicarea Autan la ADfel, terasa La Motoare a devenit Zona protejata de Autan. Publicul a vizitat in premiera “Muzeul armelor antitantari”, a primit carti postale de la postasul Autan care aducea vesti de la tantarii trimisi in exil de Autan si chiar a putut dona benevol sange pentru tantarii infometati de Autan.

Inca de la intrarea in Motoare, participantii erau anuntati ca intra in Zona protejata de Autan, semne speciale „Interzis tantari” le semnalizau acestora interdictia de a partunde in terasa, iar la iesire li se reamintea celor prezenti sa aiba cu ei protectia celui mai eficient repelent, disponibil pentru testare in foisorul IQads.

Autan a inaugurat la ADfel Muzeul armelor antitantari, reconstituind istoria umanitatii din perspectiva luptei oamenilor impotriva tantarilor, din cele mai vechi timpuri pana azi. Au fost prezentate 7 obiecte diferite folosite pentru apararea impotriva tantarilor, toate ineficiente, alaturi de numele lor „stiintifice” din clasificarea muzeului. Bineinteles, a fost inclusa si singura solutie cu adevarat eficienta impotriva tantarilor: Autan, "Repellent Supremus". Dintre armele ineficiente, amintim: Bolovanul (Cataroius maximus), cea mai veche arma cunoscuta folosita de om impotriva tantarului, Papucul (Papucus inutilus), unealta casnicei isterice, Ziarul (Papirus sangvinum) si Pliciul (Pocus Pacus), cea mai ineficienta arma eficienta impotriva tantarilor. Publicul a putut trimite propriile propuneri, pentru a completa muzeul, iar propunerea castigatoare a fost clasica palma.

Vestile de la femele tantar plecate peste mari si tari au fost aduse in terasa de postasul Autan. "Incepand de astazi, nu ai sa mai auzi un bzzzz de la mine" si alte mesaje pline de repros, dor sau jale pentru oamenii care le-au tradat sentimentele, au fost aduse de postas celor prezenti la eveniment. Cei prezenti pe terasa au citit cartile postale de departe, amuzandu-se copios de randurile scrise de tantaroaicele exilate in Alcatraz, Moscova sau Honolulu.

Pentru cei sensibilizati de soarta tantarilor si de faptul ca sunt amenintati de inanitie din cauza Autan, brandul a creat si un punct de donatii benevole de sange pentru tantari, centrul instalat pe terasa fiind dotat cu instrumentele necesare unei astfel de actiuni caritabile.

Vezi MakingOf-ul Autan la ADfel 2010

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related