Palette, Syoss si Taft la ADfel 2010

Palette, Syoss si Taft, trei branduri din portofoliul Henkel au ales sa se promoveze neconventional pe durata ADfel, prin implementarea unor idei care apartin agentiei Graffiti BBDO.

Palette a asigurat makeover-ul liftierei consacrate de la Motoare, Tanti Lili. Timp de 5 zile consecutiv, aceasta si-a schimbat culoarea parului, intre nuantele din gama Palette incercate numarandu-se: “migdala fermecata”, “cafea cu gheata”, “capsuna delicioasa”, “ciocolata fierbinte”, “coacaze negre”.

   

Syoss, gama profesionala de produse de ingrijire a parului, a semnalizat la ADfel infiintarea in terasa a mai multor ateliere profesionale de hairstyling. Din moment ce produsele Syoss sunt accesibile tuturor doritorilor in supermarketuri, oricine isi poate face salon de hairstyle.

De cand secretul ingrijirii profesionale a parului se vinde in supermarketuri, stylistii s-au reprofilat. Dinu, ex-hairstylist, a devenit barman la Motoare, dupa cum scria pe tricoul pe care toti participantii la eveniment l-au putut admira.

Fixativul Taft a aratat la ADfel ca face coafura sa reziste in orice conditii. Creasta unui baiat care, dupa toate aparentele, sarise prea sus, la etajul inferior, a produs niste denivelari in podea, forma coafurii pastrandu-se, insa, intacta.

  

Vezi MakingOf-ul Syoss la ADfel 2010

Vezi MakingOf-ul Taft la ADfel 2010

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related