OKI Printing la ADfel 2010

La cea de-a cincea editie ADfel, unul dintre partenerii logistici ai evenimentului a fost OKI Printing Solutions, care a oferit sprijin in executarea materialelor tiparite pentru diferite activitati si branduri.

Activarile diferitelor branduri prezente pe terasa La Motoare au inclus o gama variata de materiale de comunicare tiparite (flyere, stickere etc.), toate aceste executii fiind realizate in colaborare cu OKI Printing Solutions.

Prin serviciile oferite de acest partener, au fost aduse in fata publicului creatii neconventionale romanesti si internationale incluse in ADfel Galleries, expozitia deschisa publicului pe toata durata evenimentului (26 iulie august – 1 august 2010).

De asemenea, OKI Printing Solutions a asigurat participantilor la Atelierele ADfel, programul special de training si coaching dedicat tinerilor care isi doresc sa lucreze in publicitate, necesarul zilnic de mape, pixuri si caiete.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related