Mona-Lisa Caravaniez la conducerea Ogilvy&Mather Romania

Incepand cu aceasta luna, Mona-Lisa Caravaniez preia conducerea echipei Ogilvy&Mather Romania, urmand sa-si aduca contributia la constructia businessului clientilor agentiei din pozitia de Managing Director.

Mona-Lisa Caravaniez este are o vasta experienta profesionala dobandita de-a lungul timpului in agentii de publicitate renumite. Dincolo de expertiza celor 14 ani in arii diverse ale comunicarii si de portofoliul ce a inclus conducerea unor businessuri din cele mai variate categorii (P&G Balkans- coordonare regionala, Raiffeisen Bank, Danone, Ursus, Efes, Allied Domeque, BCR Erste, Chio, Toyota, etc), Mona-Lisa are si expertiza in coaching profesionist.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related