Andra are grija de imaginea Garnier Essentials

Dupa ce brandul Garnier s-a ingrijit de imaginea sa pe piata din Romania, alegand vedete autohtone ca Andreea Marin-Banica sau Luminita Anghel, este randul Andrei (Maruta) sa fie ambasadoare, de aceasta data pentru marcile Garnier Essentials si Garnier Color Naturals. Sa fie oare ceva diferit? Pastrand aceeasi linie a brandului, spotul Garnier Essentials arata o Andra imaculata care ne invata sa folosim produsele de ingrijire a tenului, in doar trei pasi.

Spotul este fidel scenariului tipic Garnier – o camera care sa sugereze intimitatea unui camin, o ambasadoare de brand cu un ten impecabil si un machiaj discret, un zambet cald si un discurs despre feminitate care sa te convinga ca trebuie sa ai grija de tine. Iar Andra pare sa ne convinga si sa transmita destul de bine mesajul pe care Garnier il are pentru publicul sau: frumusete,optimism, fericire (dupa cum declara chiar ei), atat de bine incat campania dezvoltata de Publicis se va desfasura de-a lungul unui an, pentru intreaga Europa de Est.

Dar ce au in comun toate aceste vedete?

Profilul este unul simplu si eficient, asa cum ne vorbeste si Garnier despre produsele sale, el ne prezinta femei implinite din toate punctele de vedere – cu o cariera de succes, dar care reusesc atat de bine sa impace aceasta viata profesionala tumultoasa cu fericita si asezata viata de familie, unde sunt sotii credincioase si mame devotate. Pe aceste aspecte din urma se insista, tocmai pentru ca orice femeie obisnuita viseaza sa duca o astfel de viata, pentru ca, nu-i asa, fericirea produce frumusete interioara – o alta valoare importanta a brandului. Si, pentru ca vorbim despre Romania, ce metoda mai buna de a fi aproape de consumatoare, decat cu ajutorul vedetelor de pe plaiurile mioritice?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

andreea crisan
acum 13 ani
Catalin Maruta a fost pus in postura de redactor sef al revistei Unica si a fost nevoit sa o ia la intrebari pe sotia lui Andra. Andra i-a raspuns disciplinata la fiecare intrebare si a marturisit ca se simte foarte frumoasa atunci cand vede ca este iubita si cand oamenilor dragi le e dor de ea.http://femina.rol.ro/dragoste-&-sex/relatii/index.php?option=com_content&task=view&id=29599&Itemid=39


Branded


Related