Initiative semneaza campania "Joy is BMW"

Derulata pe parcursul a doua luni (mai-iulie 2010), campania comunica experienta de a conduce un BMW dotat cu tehnologia Efficient Dynamics printr-o serie de proiecte media creative si interactive la TV, in presa si online.

In afara strategiei de media, Initiative a coordonat si dezvoltarea unui serial compus din 4 video-spoturi cu durata de 2 minute fiecare, difuzate simultan pe National Geographic in Romania si in alte 9 tari europene: Malta, Grecia, Serbia, Croatia, Slovenia, Albania, Macedonia, Bosnia si Bulgaria.

Difuzarea serialului a fost precedata de un teaser cu durata de 15 secunde care a facut si obiectul primului proiect de augmented reality dezvoltat in parteneriat cu o publicatie autohtona. Astfel, revista Top Gear din luna iulie a inclus o matrice speciala care, prin „conectare” la calculator permitea vizionarea spotului BMW.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related