TotalPR comunica pentru Ariston Thermo Romania

Agentia de relatii publice TotalPR ofera, incepand cu luna august, servicii de consultanta si media relations pentru compania Ariston Thermo Romania, numarul 1 pe piata de centrale termice murale si boilere electrice din Romania.

Contractul este valabil pe o perioada de un an iar campania de comunicare va fi lansata incepand cu aceasta luna.

“Strategia de comunicare propusa de echipa TotalPR pentru perioada urmatoare a raspuns nevoilor actuale ale Ariston Thermo Romania si se pliaza pe planul de business al companiei. Membrii agentiei au demonstrat o buna intelegere a pietei locale de profil, fapt care a incurajat acest parteneriat. In plus, ideile pe care echipa TotalPR le-a propus sunt in linie cu asteptarile noastre, urmand sa le implementam impreuna. Speram astfel ca aceasta colaborare sa fie una de lunga durata, cu beneficii de fiecare parte”, a declarat Ilinca Rusescu, Marketing Manager Ariston Thermo Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related