Papaya semneaza "Povestea marcii Ursus"

De la inceputul lunii august, URSUS, Regele Berii in Romania lanseaza primul spot despre povestea brandului. Regizat de Florin Serban, care se afla la primul sau spot publicitar, „Povestea marcii URSUS” este realizata de agentia Papaya Advertising si va fi difuzata pe tot parcursul lunii august.

URSUS a inceput cu un vis, acela de a oferi oamenilor cea mai buna bere romaneasca. Si timp de 132 de ani, URSUS a depus toate eforturile pentru a-si indeplini visul. Iar rasplata nu s-a lasat asteptata: URSUS este astazi cunoscut ca fiind Regele Berii in Romania.

Povestea URSUS a fost mereu marcata de inovatii: prima bere pasteurizata din Romania, prima etichetata “Premium”, dar si prima marca de bere care a avut un spot difuzat la TV, prima cu sticla twist off sau cu doza cu aspect mat; acestea sunt doar cateva dintre momentele importante ale povestii URSUS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Comma Adi
acum 13 ani
imi pare rau...dar nu imi place neam finalul plin de bullshit
Maria Vlad
acum 13 ani
se pare ca cei de la SAB vor sa ingroape brandul URSUS in favoarea Timisorenei. Oricum Papaya ii ajuta din greu. Pacat, ei au facut treaba buna cu alte marci, sper pentru ei ca e vina clientului si nu a lipsei de idei.



Branded


Related