AdPrint Festival - European Creative Teams Competition incepe pregatirea cele de-a 7-a editii

Singurul festivalul european de publicitate din Romania a inceput organizarea celei de-a 7-a editii, editie ce se va desfasura intre 2 si 5 februarie 2006, in Poiana Brasov. Anul trecut, in aceeasi locatie, 13 tari si-au trimis reprezentantii, concurand in fata unui juriu format din personalitati importante ale industriei de advertising, excelent condus de Craig Davis, Worldwide Creative Director al retelei JWT.

AdPrint Festival este un eveniment dedicat in primul rand echipelor de creatie, premiind totodata chimia si parteneriatul dintre membri acestora ce sta la baza splendidelor idei de advertising. De asemenea, festivalul celebreaza autenticitatea creativitatii ce foloseste printul ca suport de comunicare, mesajul neechivoc al acesteia si legatura directa si personala ce se creaza intre cei ce l-au generat si publicurile carora le este adresat - un alt element unic pe piata Europeana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related