Papusa, te fac un Story?

Movie: Toy Story 3 (Povestea jucariilor 3)
Brands: Apple, Barbie, eBay, Fisher-Price, Monopoly, Mr. Potato Head, Super Glue
Actors: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles

Era si timpul! A trecut ceva vreme de cand Disney-ul nu ne-a mai oferit o doza de animatie clasica, care sa stoarca emotie din tine, sa te faca sa plingi si sa razi, sa te impresioneze si sa te distreze in acelasi timp. Daca acum multi ani plangeam impreuna cu Simba in “The Lion King” sau cu Bambi in filmul omonim, anul acesta Pixar ne aduce la lacrimi cu filmul care completeaza trilogia Toy Story. Desi poate nu e la fel de dramatic ca exemplele de mai devreme, Toy Story 3 (TS 3) e o pelicula care a livrat cat a putut de multa emotie si, in mod surprinzator, nu doar copiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

L B
acum 13 ani
Cel mai penibil review pe care l-am citit!

In primul rand Toy Story 3 NU "completeaza trilogia"... pt ca nu a fost gandit ca o trilogie... de ce mai scrie si mai jos nici nu are rost sa discut... PENIBIL

raul gheba
acum 13 ani
In primul rand, o trilogie nu trebuie sa fie gandita ca o trilogie ca sa fie o trilogie, idiot.

Conform dictionarului si gandirii umane normale, o trilogie reprezinta o serie de trei opere care au o unitate, cu personaje comune, care reprezinta de obicei trei momente diferite in evolutia personajelor respective.

Matrix e o trilogie, desi nu a fost conceput ca o trilogie. Doamne, pana si Godfather e o trilogie, desi nu a fost conceput ca o trilogie. Piratii din caraibe, Misiune imposibila, Spider-man, Bourne. Vrei sa mai continui? Cand or sa fac patru filme o sa fie o cvadrilogie, dar pana atunci ramane ceea ce este acum: O TRILOGIE

L B
acum 13 ani
trilogy

(in ancient Greece) a series of three tragedies performed together at the Dionysian festivals and forming a tetralogy with the satyr play.

Conform gandirii umane normale, intradevar, o trilogie reprezinta o serie de trei opere care au o unitate. MY BAD.

Imi cer scuze, eram prea nervos cand am scris acel comment... probabil asa cum erai si tu cand ai scris cvadrilogie (tetralogie).

Regardless, problema mea nu era cu "trilogie" sau alte cuvinte, ci cu tot articolul care se invarte asupra acestui inside joke - "Papusa, te fac un Story?"... de parca nu sunt suficien de multe articole cocalaresti in Romania...

Cand vezi un newslatter/link cu titlul "IQ ADS", conform gandirii umane normale, te astepti la ceva mai mult...

Ana Militaru
acum 13 ani
Cred ca e doar o problema de gusturi. Inteleg ca iti plac lucrurile clasice si sunt sigura ca o sa gasesti pe IQads si titluri serioase, in rubricile in care isi au locul. Aici, la Brands&Movies si la celelate rubrici din AdLife (Ad&The City, Endorser, Event) incercam sa iesim din sabloane si sa mai si glumim, chiar daca asta inseamna ca riscam sa nu fim pe placul tuturor. Sper ca in viitor vom nimeri si ceva pe placul tau. Scrie atat de multa lume aici incat e imposibil sa nu gasesti un autor care sa-ti placa.


Branded


Related