Ogilvy comunica noua platforma Cosmote prin campaniile "Muzica" si "Adevar sau Provocare"

COSMOTE Romania s-a pozitionat inca de la intrarea pe piata ca fiind brandul caruia ii pasa de nevoile reale ale oamenilor, este aproape de ei si le faciliteaza comunicarea, facand-o accesibila tuturor. Trecand de la “Alaturi de tine” la “Lumea noastra esti tu”, COSMOTE a facut inca un pas pentru a consolida relatia emotionala cu consumatorii romani. Pentru a transmite chiar mai puternic promisiunea brandului, COSMOTE Romania a lansat recent o noua platforma de comunicare pentru a promova produsele sale adresate segmentului prepaid.

Deoarece tinerilor le place sa petreaca cea mai mare parte din timpului lor liber afara din casa si sunt mai degraba orientati spre a iesi in oras, COSMOTE Romania a construit un spatiu unic, Cafe 076, un loc unde distractia se intalneste cu provocarile zilnice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related