Adrian Botan este noul Presedinte Art Directors Club Romania

Art Directors Club Romania (ADC*RO) s-a infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate, punand in legatura profesionistii din industria de comunicare vizuala din Romania.

Misiunea Asociatiei Art Directors Club Romania este de a imbunatati standardele de calitate si integritate in domeniul comunicarii vizuale si de a promova la nivelul industriei si al opiniei publice importanta acestor standarde.

Adrian Botan este Deputy Managing Director si CEE Creative Director McCann-Erickson. Acesta declara despre proiectul in care este implicat:
“Art Directors Club este unul dintre cele mai surprinzatoare proiecte care s-au intamplat in industrie in ultimii ani. Doisprezece oameni furiosi (pe atunci) s-au asezat la aceeasi masa si au decis sa isi doneze timpul urmasilor urmasilor lor. Scoala era un proiect necesar la vremea aceea, cand pe piata era o discrepanta mare intre cererea si oferta de oameni pregatiti. Astazi, conditiile s-au schimbat radical si ne confruntam in mod neasteptat, pe langa criza economica, cu o criza a creativitatii in publicitatea romaneasca. Cred ca e important intai sa recunoastem asta si apoi sa ne propunem sa avasam dincolo de Scoala, venind si cu alte proiecte care sa faca industria asta la fel de sexy si de interesanta cum era la inceputul anilor 2000. Si pentru ca vrem sa fim mai competitivi, am decis sa largim baza ADC prin invitarea unor noi membri din industrie. Asteptati-va, deci, sa primiti curand vesti din partea noastra.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related