Tony Granger il inlocuieste pe Adrian Holmes in juriul Golden Drum

Noul presedinte al juriului Golden Drum in categoriile TV, Presa, Outdoor si Radio este Tony Granger (Global Chief Creative Officer, Young & Rubicam), dupa ce Adrian Holmes (fost Executive Creative Director, Y&R EMEA) a renuntat la aceasta functie, potrivit unui comunicat de presa.

Tony Granger s-a alaturat Young & Rubicam in 2008 si a lucrat pe conturi precum Virgin Atlantic, Land Rover, LG sau Telefonica. Performantele agentiei au determinat obtinerea de catre Young&Rubicam a titlului de “Reteaua Anului”, in cadrul festivalului ADC si New York Festivals, precum si o clasare pe treapta a treia la Cannes 2010, reprezentand o ascensiune de 5 locuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related