Fotografii de prim rang se afla in fruntea concursului Nokia Nseries "See New"

Cinci dintre cei mai buni fotografi din lume conduc cel mai ambitios concurs de fotografie in mediul mobil organizat vreodata
Espoo, Finlanda - Juergen Teller, fotograf renumit pe plan mondial; Philip-Lorca DiCorcia, unul dintre cei mai importanti fotografi americani; fotograful londonez castigator a numeroase premii Nick Waplington; Raghu Rai, unul dintre cei mai apreciati fotografi de reportaj din India, si Jiancheng Dong, una dintre figurile proeminente pe scena fotografiei peisagistice si de reportaj din China, se vor afla in fruntea concursului Nokia Nseries "See New", lansat astazi.

Concursul reprezinta o provocare pentru fotografii amatori din intreaga lume de a realiza instantanee inovatoare (in baza conceptului "see new") - surprinzand imagini dintr-un unghi inedit sau subiecte care
n-au mai fost fotografiate niciodata - utilizand un telefon dotat cu camera megapixel. Pentru a-i incita pe oameni sa se inscrie in concurs, cei cinci fotografi profesionisti de prim rang au realizat ei insisi fotografii inovatoare utilizand dispozitivul cu functii avansate pentru imagini Nokia N90. Peste 60 de fotografii noi ale acestora pot fi vizionate la adresa www.seenew.com, comunitatea online Nokia Nseries a pasionatilor de fotografie in mediul mobil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related