Olanda, Germania si Marea Britanie au dominat Gala premiilor EACA Euro Effies 2010

Agentii din Germania, Olanda si Marea Britanie au castigat 10 din cele 14 trofee acordate in cadrul galei EACA Euro Effies 2010, potrivit site-ului www.euro-effie.com.

Titlul Agentia Anului a fost acordat HEIMAT, Berlin, agentie care a castigat Aur in categoria Retail cu o campanie realizata pentru Hornbach (“Make it your project”) si Argint in categoria Small Budget pentru campania “McFit vs. FC Bayern Munich”. Andreas Mengele (HEIMAT CEO) a declarat: „Acest premiu demonstreaza ca inovatia in comunicare nu este un capriciu; poate cu adevarat sa aduca rezultate formidabile pentru clienti. Cu o idee remarcabila este posibil sa ai beneficii mari si costuri mici”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related