The Joneses: Filmul-reclama sau reclama-film

Titlu: The Joneses
Brands: Audi, Yves Saint Laurent, HTC, Ethan Allen, MBT, Krups, Dell, Van Cleef, Stella Artois, Chef Robert, Lacoste, Ray Ban, Artco, Pomtini, Kool-aid, Nintendo, L’artisan, Mizuno
Actors: David Duchovny, Demi Moore, Amber Head, Ben Hollingsworth

The Joneses este unul dintre acele filme indie care are, de la inceput pana la sfarsit, un singur scop. Sa dea o palma realista unei intregi societati consumeriste, indeosebi americane, care a inceput sa se identifice din ce in ce mai putin cu ea insasi si din ce in ce mai mult cu ce cumpara. E genul ala de film care pentru o clipa ne face sa ne simtim rau ca ne place advertisingul si ca, intr-un fel sau altul, contribuim si noi la religia asta a shoppingului. As vrea sa pot spune despre el ca e la fel de bun ca „Thank you for smoking” sau „Wag the dog”, dar nu prea ar fi corect fata de acestea. Filmul, desi se bucura de niste actori foarte misto si de o idee principala criminala, are unele lipsuri la capitolul de inchegare a povestii. Ba e indie, ba e hollywoodiana, nimeni nu mai stie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related