Ogilvy semneaza campania de promovare Anim'est 2010

Si in acest an, Ogilvy semneaza campania de promovare pentru Anim’est – singurul festival de film de animatie din Bucuresti si cel mai important din Romania. 2010 este anul care marcheaza cea de-a cincea editie a festivalului.

Campania de promovare Anim’est se deruleaza in 2010 sub umbrela “Romania welcomes Anim’est”. Aceasta este si formula care invita publicul romanesc si international la o intalnire speciala cu 511 filme de scurt si lung metraj, dintre care se remarca proaspatul nominalizat la Premiul Academiei Europene de Film 2010 pentru Cel mai bun film de animatie, cele cinci titluri japoneze-cult din cadrul Retrospectivei Studio 4C, hiturile din sectiunea Mozaic, filmele de animatie creepy, bizare si neconventionale mixate cu un live act audio-video marca Matze si Andrei Fantana, in cadrul Creepy Animation Night 2, dar si cele mai bune 14 filme autohtone realizate in 2010 de catre o generatie tanara de animatori care promite sa revigoreze suflul animatiei romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related