ADVICE Students recruteaza

Ca in fiecare toamna, si in acest an se numara bobocii si nici organizatia studenteasca ADVICE Students nu face exceptie de la regula. Astfel ca studentii pasionati de adVertising sunt asteptati, in perioada 2 – 17 octombrie sa isi manifeste dorinta de a-si impartasi pasiunea pentru domeniul comunicarii sub forma unor raspunsuri istete si iesite din comun la intrebarile din formularul de recrutare.

ADVICE Students se pozitioneaza ca o asociatie nisata pe adVertising si este structurat in 5 departamente: PR&Marketing, Vanzari, Resurse Umane, IT&Online si Relatii Internationale. Asadar, desi ne adresam in principal studentilor din facultati cu profil de comunicare si marketing cum ar fi: ASE – Facultatea de Marketing, SNSPA, FJSC din cadrul Universitatii Bucuresti, stim ca exista creativitate in orice domeniu iar oricine, indiferent de domeniul de studiu, poate avea un loc intr-unul din departamentele prezentate. Astfel, le lansam o provocare tuturor tinerilor care au in comun cu noi pasiunea pentru publicitate: Gasiti calea creativa de a ajunge la noi!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related