Leo Burnett Romania este cea mai buna agentie din Europa Centrala si de Est

Agentia Leo Burnett Romania a obtinut premiul Golden Rose pentru cea mai buna agentie a anului 2005 in cadrul festivalului de publicitate Golden Drum 2005. Festivalul de la Portoroz, Slovenia, este cea mai importanta manifestare de gen din Europa Centrala si de Est. Anul acesta, peste 1500 de participanti din 40 de tari si-au pus sperantele in cele peste 2500 de lucrari intrate in competitie. Leo Burnett Romania a reusit sa obtina cele mai multe nominalizari si cele mai multe premii din intreaga competitie. Astfel, Leo Burnett Romania a ocupat cea mai inalta treapta a podiumului cu un cumul de 27 de puncte, fiind urmata, pe locul al II-lea de agentia ZOOM! din Lituania cu 24 de puncte si de Mark/BBDO din Cehia cu 24 de puncte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related