Mercury360 lanseaza campania sociala "Cand eu nu pot sa vorbesc..."

Inspectoratul General al Politiei Romane si Asociatia Telefonul Copilului, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, cu suportul Mercury360 lanseaza Campania de constientizare “Cand eu nu pot sa vorbesc…” (I, II). Campania isi propune implicarea publicului larg in semnalarea cazurilor grave de incalcare a drepturilor copilului la 116 111, serviciu oferit de Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom.

“Campania de constientizare 'Cand eu nu pot sa vorbesc…' isi propune identificarea cat mai multor cazuri de incalcare a drepturilor copilului, ceea ce va permite facilitarea interventiei in vederea rezolvarii acestora. Publicul larg va fi informat despre importanta demersului sau in ceea ce priveste semnalarea cazurilor de abuz asupra copilului si va constientiza rolul sau definitoriu in prevenirea sau incetarea abuzului la care tot mai multi copii sunt expusi”, declara Comisar Sef Constantin Stroescu, Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, Inspectoratul General al Politiei Romane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related