DRAFTFCB a lansat pentru Jack Daniel's promotia "Intra in legenda!"

Campania promotionala „Intra in legenda!”, lansata pe 25 octombrie, aduce impreuna doua branduri importante si o promotie. Mai exact, amatorilor de Jack si de motoare li se ofera ocazia de a castiga 7 motociclete marca Harley Davidson si o serie de alte premii, prin nou-lansata campanie a producatorului de bauturi alcoolice.

„Legenda premiilor Old No. 7”, despre care se pot afla mai multe detalii de pe site-ul www.legendsride4ever.ro, este intregita de 7 sticle de Jack Daniel’s semnate de legende ale rock-ului romanesc, 7 sticle editie limitata Jack Daniel’s, 2 butoaie de Jack, numeroase alte premii si 60.000 vouchere de 5% discount la cumpararea unei motociclete Harley Davidson. Tot ce trebuie sa faca amatorii premiilor puse in joc este sa introduca pe site-ul campaniei sau sa trimita prin SMS un cod promotional de pe o sticla de Jack Daniel’s participanta la promotie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Sectiune


Comentarii

George Lupeanu
acum 13 ani
inteleg ca bugetul clientului o fi fost limitat, dar nici chiar sa-i trantesti pe homepage doua imagini taiate oribil (sticla si motocicleta). dura cu 15 minute mai mult o decupare mai cizelata.
George Lupeanu
acum 13 ani
@iqads: aveti o problema cu diacriticele
Ana Militaru
acum 13 ani
scuze, am reparat


Branded


Related