Hap!! este noua marca din portofoliul Mandy Foods Grup, dezvoltata de catre agentia Firestarter

Mandy Foods Grup este una din principalele companii ale industriei alimentare romanesti, fiind reprezentata in piata inca din 2000 prin marca Mandy Foods si ulterior prin Spring Sauce.

In urma pitch-ului castigat de agentia Firestarter, la sfarsitul anului 2009, a inceput procesul de auditare a companiei si a portofoliului de marci a acesteia. Unul din obiectivele principale a fost acela de a dezvolta o noua marca pentru Mandy Foods Grup (MFG) astfel incat portofoliul de produse sa fie mai clar pozitionat in piata. Hap!! este noua marca prin care MFG se adreseaza consumatorilor cu venituri modeste, pastrand insa standardele de calitate consacrate sub marca Mandy Foods. In prezent au fost lansate pe piata sub marca Hap!!, trei sortimente de pate si trei de iahnie de fasole, acestea fiind deja disponibile pe rafturile magazinelor de la inceputul lunii septembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Andrei Nedea
acum 13 ani
jos palaria
Ioana Gligor
acum 13 ani
exista happy hap, acum vad ca a aparut hap....urmeaza poate "halei hap" sau poate un hap de dureri de cap....paine sa fie, ca circ avem destul


Branded


Related