Lansarea OXYGEN Club: tips & tricks de biliard artistic, bowling cu Ilie Nastase si Mama Natura in lenjerie intima

Reteta cu succes garantat pentru lansarea unui club: vedete care sa stea cuminti la poze si fete misto care sa fie aproape dezbracate. Asa a fost si la OXYGEN Club, cu ocazia lansarii oficiale a clubului aflat in Mall Sun Plaza. Prezentarea unor modele de lenjerie intima marca Etam a justificat  prezenta unor domnisoare gratioase si baieti musculosi defiland printre invitati costumati ca si cum afara n-ar fi fost aproape zero grade. Dar inainte de asta au mai fost cateva momente cheie ale serii prezentate de Razvan si Dani.

Pentru ca actionarii clubului au investit 600.000 de euro in echipamentele de bowling si biliard, ceea ce inseamna cam a treia parte din investitia totala, ei au vrut sa puna accent pe echipamentele profesioniste detinute de Club. Asa ca l-au invitate pe Gabi Visoiu, campion international la biliard artistic sa ne arate niste tricks & tips.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related