PRIME Maraton despre promovarea filmului romanesc

PRIME Romania anunta desfasurarea, in noaptea dintre 6 si 7 noiembrie 2010, in casa de pe Strada Matasari nr. 17, a celei de-a doua editii PRIME Maraton, eveniment organizat de departamentul de comunicare externa al organizatiei. Pastrand formatul cu care si-a obisnuit participantii, workshop-ul nocturn va avea, de aceasta data, ca tema, promovarea filmului romanesc.

PRIME Maraton este, cu siguranta, un concept indraznet care a dus la formarea unuia dintre cele mai cunoscute evenimente ale asociatiei. De ce Maraton? Pentru ca este, pe o parte, un workshop amplu, ce se intinde pe aproximativ 9 ore, iar pe de alta parte, este intens, deoarece numarul si diversitatea activitatilor presupune, din partea participantilor, un efort de adaptare neobisnuit in cadrul conferintelor si workshop-urilor comune. De ce indraznet? Pentru ca, intr-o singura noapte, sunt propuse activitati dintre cele mai diferite: trei prezentari avand ca tema promovarea filmului in spatiul romanesc, jocuri, muzica, dans si socializare.

„Am revenit cu o noua editie a Maratonului deoarece, pe langa coordonata practica pe care o detine si o ofera, este un eveniment pentru care neconventionalul primeaza, intr-un context in care conferintele, mai ales cele studentesti, duc lipsa de atipic”, a declarat Alin Pandaru, coordonatorul acestui eveniment.

Participantii vor avea oportunitatea sa le fie impartasite o parte dintre experientele celor trei speakeri alesi de organizatori: Ada Teslaru (Consultant BBDO Group), Andrei Dascalescu (regizor) si Toma Peiu (PR&Press Manager, Gala premiilor GOPO), urmand ca, spre dimineata, sa se desfasoare partea aplicativa a evenimentului: rezolvarea unui brief dat.

In concluzie, sunt asteptati toti aceia care, pe langa pasiunea pentru comunicare, impartasesc si dorinta de a dobandi un plus de cunostinte din aria cinematografica si pe care iesitul din rutina nu ii sperie.

Inscrierile se pot face pana joi, 4 octombrie 2010, ora 17:00, la adresa de e-mail [email protected]. Intrucat numarul de locuri este limitat, conditia de inscriere la eveniment este trimiterea CV-ului. Pentru a mentine coordonata ce traverseaza intregul eveniment – neconventionalul – aceia dintre aplicanti care se simt mai creativi pot trimite, optional, un scurt film de autoprezentare in care sa fie inclus si motivul pentru care merita sa participe la PRIME Maraton.

PRIME Maraton este un eveniment marca PRIME Romania si este sustinut de sponsorii: Coca-Cola Hellenic, Muvix.ro, Asociatia Culturala Macondo, Kfea.ro si Snack Attack.

Alaturi de acestia au fost implicati partenerii media: 9am, ApPRentice, Evenimente Studentesti, Filme-Carti, Hipo, IQads Kadett, Lume Buna, Metropotam, Studentie, Stud-Life.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related