Peste 20 de agentii chemate in pitch-ul Romtelecom pentru servicii de creatie, strategice, direct marketing, online, productie advertising si evenimente

Conform unui comunicat emise de Romtelecom, compania a demarat un proces de selectie pentru servicii de creatie, strategice, direct marketing, online, productie advertising si evenimente. Peste 20 dintre cele mai importante agentii de profil de pe piata au fost invitate sa participe la pitch, iar confirmarea participarii lor este asteptata pana pe 12 noiembrie. Agentiile cu care lucreaza Romtelecom in prezent pentru astfel de servicii sunt Graffiti BBDO (2009) si Frank Digital (din 2008).

"Obiectivul licitatiei este identificarea celei/celor mai bune agentii de pe piata care sa ofere Romtelecom cele mai competitive servicii pentru actiunile de comunicare ale companiei, atat in segmentul rezidential, cat si in cel de business. Vor fi evaluate atat partea de creativitate si strategie, cat si preturile oferite." informeaza acelasi comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related