Millenium Communications devine grupul de comunicare Millenium People

Millenium Communications isi schimba numele, sub care a fost cunoscut de mai mult de zece ani in industria de comunicare. Millenium People devine un grup de comunicare sub umbrela caruia activeaza mai multe entitati de business: BORTUN•OLTEANU, Rusu+Bortun Brand Growers, R+B Cyber Growers, Millenium Special Events Agency, The Institute si Fundatia Gala Societatii Civile.

In 2008, se naste Rusu+Bortun Brand Growers, agentie de strategie si manifestare de brand care in 2009 isi deschide R+B Cyber Growers, agentie de branding digital si manifestare online. Un an mai tarziu, se desprinde din Millenium Communications si BORTUN•OLTEANU, agentie de PR. Odata cu incheierea procesului de rebranding, din grupul Millenium People vor mai face parte Millenium Special Events Agency specializata in servicii de BTL si The Institute, unitatea de business a grupului, care se ocupa de organizarea festivalurilor AdPrint, Internetics (festivaluri proprii Millenium), dar si de Effie, ADOR si ADC*RO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related