Agentii Western Union din Romania premiati la Atena

Conferinta anuala a agentilor Western Union din Europa si CSI si-a desemnat castigatorii pe 2005
Trei dintre agentii Western Union din Romania au fost premiati la editia din 2005 a Conferintei anuale a agentilor Western Union din Europa si Comunitatea Statelor Independente. BRD - Groupe Société Générale, Banca Romaneasca si Posta Romana au fost recunoscuti si recompensati pentru activitatea lor exceptionala in cadrul retelei Western Union.

Conferinta din acest an a agentilor Western Union a fost organizata la Atena la sfarsitul lunii septembrie. Derulata pe parcursul a trei zile, conferinta a gazduit 130 de reprezentanti ai celor mai prestigioase institutii financiare si retele postale din 47 de tari din intreaga Europa. Hikmet Ersek, Senior Vice President, Western Union pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia de Sud (EMEASA), a declarat ca aceasta a fost una dintre cele mai reusite si interesante conferinte organizate pana in prezent. Conferinta s-a bucurat si de prezenta Dnei Christina Gold, Presedintele Western Union, care a reamintit ca puterea companiei rezida in reteaua solida a agentilor, dezvoltata la nivel global - o retea care devine tot mai puternica in fiecare an.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related