ZileleBiz incep azi cu lansarea in premiera a topului celor mai cunoscute branduri personale de business

ZileleBiz lanseaza in premiera Top 30 Branduri personale in afaceri, topul notorietatii celor mai cunoscute nume din antreprenoriatul romanesc. Acesta va fi anuntat luni, 15 noiembrie 2010, in cadrul Zilei de Antreprenoriat care deschide maratonul de afaceri ZileleBiz. Topul este rezultatul unui studiu de piata realizat in exclusivitate de catre Unlock Market Research pentru revista Biz.

“Este probabil cea mai bogata editie Zilele Biz de pana acum” spune Marta Usurelu, redactor sef Biz. “Desi suntem in recesiune, sau poate tocmai de aceea, am facut totul ca sa aducem cat mai multa plus valoare celor ce vin la ZileleBiz, prin invitati, program, lansari in premiera.” a mai adaugat Usurelu.

Panel de CEO si experti internationali

Si-au confirmat prezenta ca vorbitori in diverse sesiuni un numar impresonant de CEO si top manageri romani: Bogdan Enoiu, General Manager McCann Erickson Romania, Veronica Savanciuc, CEO Lowe & Partners Romania, Teddy Dumitrescu, President & CEO, Publicis Romania, Stefan Iordache, COO, Leo Burnett Group, Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania, Radu Florescu, Managing Director Saatchi & Saatchi, Lucian Georgescu, Managing Partner GAV, Dan Ionescu, CEO Mercadia Holland BV, Cristian Nacu, Partner Enterprise Investors, Ilan Laufer, General Manager Retail Group, Wargha Enayati, CEO CMU, Bogdan Macarie, CEO Debro Retail, Marius Ghenea, Presedinte FitDistribution, Carmen Tanasie, CEO Omnicom Media Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related