Draftfcb a realizat campania de relansare Focus Sat, cu sloganul "Sa te tot uiti!"

Campania integrata "Sa te tot uiti!", prin care are loc relansarea marcii Focus Sat, a inceput pe 18 septembrie cu un teaser TV si va continua pana la sfarsitul anului cu spoturi TV (revealer: "Telescop", "Vecinii", "Maimutele", "Muncitorii') si radio, POSM si actiuni BTL in 1000 de sate si comune din 27 de judete, precum si in primele trei cele mai importante orase din aceste judete, informeaza un comunicat Draftfcb.

Campania promoveaza generic beneficiile pe care Focus Sat le ofera clientilor, dar si pachetele Cinema si Aventura Plus.

Spoturile campaniei surprind curiozitatea tipic romaneasca, manifestata prin „a trage cu ochiul” la vecini, pe strada sau in spatiile mai greu accesibile privirii. Alimentat de proverbiala curiozitate - mai ales - rurala, „uitatul peste gard” potoleste, deseori, setea romanului de informatii si de divertisment. Focus Sat vine in intampinarea acestei nevoi cu o grila extinsa de programe, pentru toate gusturile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related