Andi Moisescu despre endorsementul pentru Ursus, in campania "Drumul tau"

Interviu cu Andi Moisescu

IQads: Ai fost unul dintre ambasadorii Ursus in campania “Drumul tau”. Rolul tau, al lui Dragos Bucur si al lui Florin Serban a fost sa motivati tinerii sa creada in visurile lor si sa lupte pentru ele. Cum ti s-a facut propunerea de catre agentie / client (cum au motivat faptul ca te-au ales) si cat de greu te-ai lasat convins sa participi?

Andi Moisescu: Am primit propunerea de la agentie. Mai exact de la Robert Tiderle. Suntem buni prieteni si in particular, deci n-a trebuit sa fie foarte protocolar cu mine. Mi-a descris in cateva cuvinte ideea si n-a uitat sa adauge esentialul. Si anume, ca s-a gandit la mine. Eu pricep destul de repede. N-a trebuit sa intre omul in prea multe detalii legate de concept. Mai mult l-am stresat eu cu detaliile tehnice. Cum o sa arate, cine mai intra in campanie, cat timp o sa dureze, ma rog, tot ceea ce am invatat eu din carti ca trebuie intrebat inainte de a da un raspuns. In ce ma priveste, daca imi place o idee, daca cred in ea si consider ca facem parte din aceeasi poveste, fara a forta niciun detaliu, pot raspunde da.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related