Ogilvy a incheiat un parteneriat cu The Money Channel

Grupul de comunicare Ogilvy si postul de televiziune The Money Channel au incheiat un parteneriat care sa consolideze si sa asigure dezvoltarea pe termen lung a canalului de televiziune. Ca parte a acestei colaborari, Ogilvy va furniza servicii de consultanta de comunicare pentru redefinirea platformei de dezvoltare a The Money Channel, informeaza un comunicat Ogilvy.

Primul pas al acestui proiect va fi elaborarea planului strategic de dezvoltare a continutului si a imaginii The Money Channel, prin efortul comun al echipei Ogilvy si al echipei de management a postului de televiziune. Pregatirea planului de dezvoltare si a platformei de comunicare va avea loc in aceasta toamna, iar termenul dorit pentru lansarea noii campanii de comunicare este inceputul anului viitor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related