Cu ocazia Zilei Internationale pentru eliminarea violentei impotriva femeilor, Avon Romania a lansat site-ul www.campaniarespectului.ro

Avon Romania a marcat Ziua internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor, 25 noiembrie, prin lansarea site-lui www.campaniarespectului.ro, la doi ani de la demararea campaniei impotriva violentei domestice din Romania, informeaza un comunicat Avon.

Realizat de Kinecto, site-ul www.campaniarespectului.ro isi propune sa informeze publicul cu privire la diferitele forme de violenta domestica si la masurile de siguranta pe care trebuie sa si le ia o victima a acestei forme de violenta. Acesta cuprinde, printre altele, sectiuni legate de diferitele forme de violenta, metode de protectie impotriva agresiunilor, si o sectiune in care femeile pot cere ajutor, avand la dispozitie informatii despre legile din domeniu, despre centrele maternale si alte link-uri spre alte materiale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related