Rebranding: Gama Sav'Or, comecializata sub brandul Agricola Bacau

Incepand cu luna noiembrie, produsele tip ready – meal si semipreparate Sav’Or, fabricate la Europrod SA, companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacau, sunt comercializate sub brandul Agricola Bacau, informeaza un comunicat Rogaslki Grigoriu. Categoria acestor produse a fost lansata in Romania in anul 2006, sub brandul Sav’Or. Produsele sunt destinate in special consumatorilor din mediul urban, cu un stil de viata dinamic si care au putin timp pentru prepararea unei mese,

„Decizia de rebranding a produselor de tip ready-meal din carne si vegetale si comercializarea acestora sub brandul Agricola Bacau face parte din strategia de marketing. Europrod este lider de piata in aceasta categorie, cu o cota volumica de aproape 19% si consideram ca aceasta performanta poate fi imbunatatita in contextul in care valorile si notorietatea brandului Agricola Bacau sunt insusite de categoria produselor ready-meal si semipreparate pe care le obtinem in cadrul Grupului nostru. In al doilea rand, utilizarea brandului Agricola Bacau ne aduce mai multa vizibilitate la raft deoarece noi, spre deosebire de ceilalti jucatori din piata, comercializam cele mai multe categorii de produse, respectiv: carne de pui, preparate fierte afumate, salamuri crude uscate, produse tip ready-meal si semipreparate, dar si oua pentru consum”, declara Grigore Horoi (presedinte Agricola Bacau).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related