Ogilvy Romania a adaptat si a implementat local campania "Incalzeste-te si uita de raceala!", pentru noul produs Modafen Hot Drink

Sanofi-aventis lanseaza Modafen Hot Drink – analgezic, antipiretic si decongestionant impotriva simptomelor de raceala, gripa si sinuzita – prin campania „Incalzeste-te si uita de raceala!”. Conceptul creativ a fost dezvoltat de Ogilvy Praga, dar a fost adaptat si implementat local impreuna cu Ogilvy Romania, informeaza un comunicat Free Communication.

Potrivit comunicatului, campania se va derula pe TV, print si POSM din farmacii, in perioada noiembrie-decembrie 2010, iar valoarea de rate card se ridica la circa 2,8 milioane euro. Prin lansarea noului produs se urmareste consolidarea portofoliului de raceala si gripa si castigarea unei cote de 10% in categorie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related