Farmaciile Dona, Henkel, Porsche Romania si Romstal isi publica rapoartele scurte de CSR in cadrul programului Good CSR 2010

Farmaciile Dona, Henkel, Porsche Romania si Romstal sunt cele patru companii romanesti care participa la programul de raportare si comunicare Good CSR, editia 2010, informeaza un comunicat B&P Braun&Partners.

Lansarea si premierea de catre un juriu independent a rapoartelor scurte din Romania va avea loc pe 7 decembrie, in cadrul unui business breakfast in care compania Braun&Partners va prezenta si revista Good CSR. Suplimentul va aparea pe piata romaneasca intr-un insert de editie al revistei Money Express, in numarul din 14 decembrie.

Potrivit comunicatului, revista Good CSR este o solutie de a ajunge prin continutul sau de CSR la toate partile co-interesate, mai ales la clienti. Publicatia promite sa ofere informatii despre operatiuni si practici responsabile ale companiilor participante la program. Programul reprezinta atat o platforma de comunicare, cat si un instrument pentru companiile care vor sa publice rapoarte scurte si complete de responsabilitate sociala corporativa si sa comunice partilor lor co-interesate realizarile in domeniul responsabilitatii sociale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related