Initiative va implementa strategia de media pentru Bergenbier S.A., in locul agentiei Starcom. LeoBurnett ramane agentia de brand si creatie pentru producatorul de bere

Incepand cu februarie 2011, Initiative va realiza toate activitatile de media pentru Bergenbier S.A., inclusiv strategia, planificarea si achizitia de spatiu publicitar, informeaza un comunicat The Practice. In ultimii trei ani, agentia de media pentru producatorul de bere a fost Starcom.

,,Decizia de a incepe parteneriatul cu Initiative vine in urma unui proiect dezvoltat la nivel de grup, prin care StarBev si-a propus sa consolideze serviciile de media in cadrul IPG Media (Universal McCann si Initiative). Dorim sa ii multumim Starcom pentru colaborarea din ultimii 3 ani si pentru proiectele frumoase dezvoltate impreuna”, a declarat Tiberiu Mercurian (director de marketing Bergenbier S.A).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related