[On the move] Dupa 11, respectiv 4 ani la Graffiti BBDO, Alina Zaharescu si Ana-Maria Taralunga pleaca la Saatchi & Saatchi

Alina Zaharescu, Art Director timp de 11 ani la Graffiti BBDO si Ana-Maria Taralunga, Copywriter de 4 ani in aceeasi agentie, se alatura echipei de creatie Saatchi & Saatchi, intrucat agentia "necesita resurse creative suplimentare", datorita cresterii portofoliului de clienti, informeaza un comunicat Centrade Saatchi & Saatchi.

Ana-Maria Taralunga declara: “Am venit la Saatchi dupa o discutie serioasa cu entuziasmul. Ma ameninta cu avocatul. Am vazut un consilier. Acum preconizez o imbunatatire cu 16 % pe luna a relatiei noastre”. Ana a lucrat pe conturi precum Romtelecom, Bayer, Wrigley, Pepsi, Henkel sau Dacia si are in portofoliu premii la ADOR si Golden Drum. Ana a absolvit Facultatea de Litere – Universitatea Bucuresti si are un master in scenaristica la Universitatea de Teatru si Film Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related